Velykos 2021

Šv. Velykų stalo pasiūlymas

Restorano „Vaflių namai“ šeima kviečia Velykas sutikti šventiškai ir saugiai. Daugiau laiko praleiskite namie su šeima, o šventinį stalą patikėkite mums!

Kviečiame užsisakyti šviežius šventinius pusryčius ir pietus, kuriuos galėtumėte atsiimti restorane balandžio 3 d. (16-20 val.).

Velykų pasiūlymo kiekis ribotas, užsakymus priimame iki balandžio 1 d., kreipkitės el. paštu restoranas@vafliunamai.lt arba telefonu 8-656-49118.

Salotos su ožkos pieno sūriu „Labrit“, įvairiomis daržovėmis, pistacijų riešutais ir citrininiu žolelių aliejumi (500 g)
Šaltas užkandis: šviežio tuno tartaras su jūros dumbliais, šparaginėmis pupelėmis, putpelių kiaušiniais, ikriukais, pomidorais (420 g)
Užkandžių padėklas: įvairių mėsyčių rinkinys (antienos krūtinėlė, rūkytos dešrelės, kiaulienos išpjova, čioriso dešra), karamelizuoti juodųjų serbentų skonio mėlynieji svogūnai, konservuoti svogūnėliai, kornišonai, kaparėliai (700 g)
(išsikepti patiems 12-15 min. 180°C) Antiena su šviežiais ananasais, prancūziškomis bulvytėmis, slyvomis ir agurkais, naminiu serbentų padažu (2 porcijos po 400 g)
Panakota su liofilizuotomis avietėmis (2 porcijos)
Salotos su ožkos pieno sūriu „Labrit“, įvairiomis daržovėmis, pistacijų riešutais ir citrininiu žolelių aliejumi (1000 g)
Šaltas užkandis: šviežio tuno tartaras su jūros dumbliais, šparaginėmis pupelėmis, putpelių kiaušiniais, ikriukais, pomidorais (840 g)
Užkandžių padėklas: įvairių mėsyčių rinkinys (antienos krūtinėlė, rūkytos dešrelės, kiaulienos išpjova, čioriso dešra), karamelizuoti juodųjų serbentų skonio mėlynieji svogūnai, konservuoti svogūnėliai, kornišonai, kaparėliai (1400 g)
(išsikepti patiems 12-15 min. 180°C) Antiena su šviežiais ananasais, prancūziškomis bulvytėmis, slyvomis ir agurkais, naminiu serbentų padažu (4 porcijos po 400 g)
Panakota su liofilizuotomis avietėmis (4 porcijos)
Salotos su ožkos pieno sūriu „Labrit“, įvairiomis daržovėmis, pistacijų riešutais ir citrininiu žolelių aliejumi (500 g)
Šaltas užkandis: šviežio tuno tartaras su jūros dumbliais, šparaginėmis pupelėmis, putpelių kiaušiniais, ikriukais, pomidorais (420 g)
Užkandžių padėklas: įvairių mėsyčių rinkinys (antienos krūtinėlė, rūkytos dešrelės, kiaulienos išpjova, čioriso dešra), karamelizuoti juodųjų serbentų skonio mėlynieji svogūnai, konservuoti svogūnėliai, kornišonai, kaparėliai (700 g)
(išsikepti patiems 15-20 min. 180°C) Atlantinės menkės filė su blanširuotomis daržovėmis ir grietinėlės-špinatų padažu (2 porcijos po 400 g)
Panakota su liofilizuotomis avietėmis (2 porcijos)
Salotos su ožkos pieno sūriu „Labrit“, įvairiomis daržovėmis, pistacijų riešutais ir citrininiu žolelių aliejumi (1000 g)
Šaltas užkandis: šviežio tuno tartaras su jūros dumbliais, šparaginėmis pupelėmis, putpelių kiaušiniais, ikriukais, pomidorais (840 g)
Užkandžių padėklas: įvairių mėsyčių rinkinys (antienos krūtinėlė, rūkytos dešrelės, kiaulienos išpjova, čioriso dešra), karamelizuoti juodųjų serbentų skonio mėlynieji svogūnai, konservuoti svogūnėliai, kornišonai, kaparėliai (1400 g)
(išsikepti patiems 15-20 min. 180°C) Atlantinės menkės filė su blanširuotomis daržovėmis ir grietinėlės-špinatų padažu (4 porcijos po 400 g)
Panakota su liofilizuotomis avietėmis (4 porcijos)
Salotos su ožkos pieno sūriu „Labrit“, įvairiomis daržovėmis, pistacijų riešutais ir citrininiu žolelių aliejumi (250 g)
4.50 €
Šaltas užkandis: šviežio tuno tartaras su jūrų dumbliais, šparaginėmis pupelėmis, putpelių kiaušiniais, ikriukais, pomidorais (210 g)
7.50 €
Užkandžių padėklas: įvairių mėsyčių rinkinys (antienos krūtinėlė, rūkytos dešrelės, kiaulienos išpjova, čioriso dešra), karamelizuoti juodųjų serbentų skonio mėlynieji svogūnai, konservuoti svogūnėliai, kornišonai, kaparėliai (700 g)
23.00 €
(išsikepti patiems 12-15 min. 180°C) Antiena su šviežiais ananasais, prancūziškomis bulvytėmis, slyvomis ir agurkais, naminiu serbentų padažu (400 g)
8.50 €
(išsikepti patiems 15-20 min. 180°C) Atlantinės menkės filė su blanširuotomis daržovėmis ir grietinėlės-špinatų padažu (400 g)
12.00 €
Panakota su liofilizuotomis avietėmis (130 g) 3.00 €